Adres

 

Huijsmans Verhuur – Vermietung
Stenenbaak 5 3253 VR Ouddorp NL
Tel.: 0031(0)187 683 162
E-mail : info@huijsmansverhuur.nl
Mobiel:
0031(0)621 214 407.

 

Welkom

Uw gastheer en gastvrouw Walter en Grace Huijsmans heten u van harte welkom op de website van Huijsmansverhuur.

Wij zijn een gelukkig echtpaar met veel ervaring en vierden ondanks ons 15 jarig bestaan in januari 2020. Wij verhuren en beheren huisjes in Ouddorp met heel veel liefde en plezier. We hebben onze eigen schoonmaakpersoneel (geen schoonmaakbedrijf) met heel veel ervaring, dat ook de tijd neemt om het huis optimaal te reinigen voor de volgende gasten, dit alles wordt geregeld door mijn eigen vrouw.

Onze gasten worden persoonlijk begroet door de gastheer in onze receptie (aan huis) waar u de sleutels en een gedetailleerde routebeschrijving meekrijgt naar uw vakantiehuis, ook krijgt u een tas van Huijsmansverhuur met inhoud en uw kinderen ontvangen ook een leuk welkom presentje van ons.

Al onze woningen zijn gelegen in het pittoreske dorpje Ouddorp, in de buurt van het prachtige strand en de zee, alles op loopafstand. Ouddorp is de plaats bij uitstek voor een leuke vakantie of gewoon een weekend.

Als u samen met ons wilt bekijken, welke opties er beschikbaar zijn voor het verhuren en beheer van uw huisje, willen wij dat graag van u horen. Als bemiddeling kantoor zorgen wij ervoor dat alles wordt gecoördineerd met de gasten en de eigenaar van het huis.

Wij bieden gratis de complete online presentatie van uw huis aan, de boekingen worden dan volledig gedaan door Huijsmansverhuur. Wij zijn zeer service gericht om de huiseigenaar al het werk uit handen te nemen, verhuur is mogelijk in allerlei vormen door en met Huijsmansverhuur.
Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt, vraag naar onze mogelijkheden.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hallo, hoe kan ik u helpen?